Monday, January 31, 2022

Uppsatsen om dammskålen

Uppsatsen om dammskålen



Ladda ner gratis. Orsakerna till dammskålens ord 2 sidor. Torkan och erosionen av Dust Bowl påverkade , acreskm2 som centrerades på panhandtagen i Texas och Oklahoma och berörde angränsande delar av New Mexico, Colorado och Kansas. Många amerikaner migrerade västerut för att söka arbete. Till exempel, dammskålsuppsatsen, i Llano Estacado i östra New Mexico och nordvästra Texas fördubblades jordbruksarealen mellan ochdammskålsuppsatsen tredubblades igen mellan och





Relaterade inlägg



The Dust Bowl är en dokumentärfilm av Ken Burns som använder intervjuer med moraliska vittnen till händelsen och deras ättlingar för att verkligen lyfta fram dammskålsuppsatsen den känslomässiga belastningen som katastrofen hade på medborgarna på Great Plains, dammskålsuppsatsen. Man skulle kunna hävda att temat för filmen är mänsklig girighet och en frånkoppling som människor har med naturen. Det var många faktorer i början av s till s som ledde till förhållandena för Dust Bowl. Den amerikanska drömmen på den tiden var att ha en bit mark, och den såldes billigt i området Great Plains på grund av Homestead Act.


Faktum är att år senare skulle det finnas en berömd fastighetsbluff i Boise City, Oklahoma som filmen diskuterar kortfattat. De stora slätterna var stora platta områden täckta av buffelgräs. Miljön var inte den mest lämpade för jordbruk på grund av jordens oförmåga att hålla fukt om buffelgräset togs bort. Men under den tidsperioden beskriver filmen jordbruk som att vara som höginsatsspel och nämner till och med att det fanns människor som skulle komma från staden, plantera frön, lämna och komma tillbaka för att skörda skörden och tjäna en vinst.


Den gröda som verkligen pressades på den tiden var vete, på grund av den höga efterfrågan på grödan från kollapsen av handelsvägar till följd av första världskriget, som vid den tiden var känt som det stora kriget. Även om det fanns många faktorer som samverkade för att skapa de rätta förutsättningarna för att denna katastrof skulle inträffa, inklusive den stora depressionen, marknaderna som kraschade på svarta tisdagen, stora skördar, var orsaken som stod ut för mig mänsklig girighet och okunnighet. Dessa bönder såg sina gårdar som fabriker, och där dammskålsuppsatsen en frånkoppling till naturen och missbruk av dess resurser. Ett par saker om den här filmen slog igenom till mig på ett personligt plan. Det spelar också som en slags varnande berättelse, en allvarlig varning om det nuvarande tillståndet i vår värld och hur vi misshandlar naturen.


Det finns så många saker som vi tar för givet, och vi inbillar oss att de resurser vi har kommit att beror på dammskålsuppsatsen är oändliga. Global uppvärmning, fracking, stillahavsskräpet, listan fortsätter och fortsätter. Alla dessa saker och mer byggs samtidigt upp till en parallell till ett skrämmande klimax om vi inte kan pausa, reflektera och ändra vårt beteende som art. Vi kan inte lägga all skuld på bönderna, dammskålsuppsatsen, eller regeringen, eller dagens vetenskapsmän, för det kan vara så att det fanns individer som brydde sig och gjorde allt de kunde för att förhindra eller stoppa The Dust Bowl från att inträffa, men överföringen av information i den tidsåldern var bara mycket långsammare. Vi kommer då och då att skicka dig kontorelaterade e-postmeddelanden. Ladda ner gratis.


Se upp! Denna text finns tillgänglig online och används för vägledning och inspiration. Skaffa anpassad uppsats, dammskålsuppsatsen. Du kan få ditt plagiatfritt papper om vilket ämne som helst på 3 timmar! Läs mer. Citera denna uppsats För att exportera en referens till denna artikel, välj en referensstil nedan, dammskålsuppsatsen. Kopiera till Urklipp. Relaterade ämnen. Färdiga papper: Kundrecensioner: Hire Me. Relaterade essäer Reflection On Before The Flood Documentary. Dokumentären The Wild And Wonderful Whites Of West Virginia. Dokumentärfilm: Sanningen bakom det ekonomiska tillståndet för principerna för digitala ställningar på torget Dokumentärfilm. Analys Uppsatsen om dammskålen Specifika funktioner som används i sportdokumentären Murderball, dammskålsuppsatsen.


DuPont Planetarium i en videodokumentär. Analysen av filmen "Mycket förpliktad till dig för analysen av filmen "Mean Girls". Analysen av filmen "The Nasty Girl" av Michael Analysen av filmen "Beetlejuice" av Tim Burton. Behöver skrivhjälp? Letar fortfarande efter en perfekt uppsats? Vi har. Få gratis uppskattning. Absolut konfidentiellt. Pengar tillbaka garanti. Skriv in din e-post och få denna uppsats på en sekund. Ange en giltig e-postadress Skicka uppsats. Åh, kopiering är förbjudet. Ditt prov har skickats. Du kan också få en UNIK uppsats om detta eller något annat ämne Fortsätt med att beställa. Tack!





uppsats om förhalning



Den första raden av FFA Creed skrev av E. Världen är en ständigt växande befolkning med fler och fler munnar […]. Län i Sistan och Baluchestan-provinsen i Iran. Det ligger vid Irans östra gräns vid sidan av Afghanistan. Här, runt omkring, lever deras vardag; den har dock i hög grad påverkats av ökningen av luftföroreningar. Luften har blivit förorenad av damm från torra marker. På s, en effektfull […]. Uppsatsexempel. Uppsatsämnen. Mest populära uppsatsämnen om Dust bowl utarbetade av våra experter:. Dust Bowl och Great Depression Expository Alla i Amerika mötte problem under den stora depressionen. Forskningsdokument för möss och män Det finns bara en händelse under 1900-talet som inträffade i USA som har stort inflytande på vår värld idag: den stora depressionen.


Om Great Plains The Great Plains, även känd som Great American Dessert, ligger i USA, Kanada och Nordamerika. The Dust Bowl i Amerika I början av talet plöjdes södra USAs slätter upp i jordbruksfält. Dust Bowl i Mellanvästern i USA Dust Bowl var en svår tid i Mellanvästern i USA. Dammskålen och den stora depressionen Dammskålen troddes ha startat på grund av klimatförändringar och de dåliga jordbrukstekniker som användes under inbördeskrigets historia.


Omlokalisering av dammskålen Dust Bowl i sig lämnade inget annat val än att tvinga tusentals fattiga familjer att fly, särskilt de bönder som hade gårdar, mark och egendom, en hög grad av skördförstörelse gjordes vilket orsakade oförmågan att odla grödor som bomull och vete. Farmers Go Toot I slutändan kunde majoriteten av bönderna inte hålla på så här mycket längre och tvingades ge upp sina gårdar och fly västerut, vilket lovade allt de desperat längtat efter. Förflyttningen från landsbygd till stadsområden Förflyttningen från landsbygd till stadsområden var för att hitta bättre levnadsvillkor och jobb för andra individer. Men jordbruksmetoderna var helt felaktiga och otillämpliga i de geografiska och klimatiska förhållandena på Great Plains.


Bönder använde omfattande metoder för jordbruk som ledde till erosion av jord. De använde inte sådana tekniker som växtföljd, träda åkrar, täckgrödor och andra tekniker som kunde ha förhindrat snabb och oåterkallelig jorderosion. jordbrukarnas destruktiva inverkan på miljön. Faktum är att marken som brukade vara jordbruksmark hade förvandlats till en öken när jord förvandlades till damm. Därför uppstod Dustbowl som effekten av böndernas negativa inverkan på den blivande bördiga marken på Great Plains.


Effekterna av Dustbowl var förödande för både människor och miljö. Naturkatastrofer, såsom dammstormar inträffade regelbundet som nådde USA:s östkust, inklusive så stora städer som New York Janke. Marken blev absolut olämplig för jordbruk och lokala bönder och deras familjer var tvungna att flytta till andra stater där de letade efter nya jobb. Faktum är att Dustbowls förvärrade de negativa ekonomiska effekterna av den stora depressionen för amerikanska bönder. Människor som flydde från Dustbowl-regionen hade inget annat val än att anställa till svältlöner eller att förbli arbetslösa. Således var Dustbowl den naturliga och mänskliga katastrofen som provocerades av mänskliga aktiviteter, nämligen felaktiga jordbruksmetoder.


Samtidigt avslöjade katastrofen vikten av markvård och uppmuntrade amerikanska bönder att använda miljövänliga jordbrukstekniker som förhindrade jorderosion. I ett långsiktigt perspektiv kan Dustbowl ses som en varning till människor om nödvändigheten av att förhindra negativ påverkan av mänskliga aktiviteter på naturen för att undvika naturkatastrofer. Läs mer. Citera denna uppsats För att exportera en referens till denna artikel, välj en referensstil nedan. Kopiera till Urklipp. Relaterade ämnen. Färdiga papper: Kundrecensioner: Hire Me. Relaterade essäer Reflection On Before The Flood Documentary. Dokumentären The Wild And Wonderful Whites Of West Virginia.


Dokumentärfilm: Sanningen bakom det ekonomiska tillståndet för principerna för digitala ställningar på torget Dokumentärfilm. Analys av specifika funktioner som används i sportdokumentären Murderball. DuPont Planetarium i en videodokumentär. Analysen av filmen "Mycket förpliktad till dig för analysen av filmen "Mean Girls". Analysen av filmen "The Nasty Girl" av Michael Analysen av filmen "Beetlejuice" av Tim Burton.

No comments:

Post a Comment