Tuesday, January 18, 2022

Att skriva en satirisk uppsats

Att skriva en satirisk uppsats



Informationen som presenteras är saklig, men fakta är överdrivna och vridna på ett sätt som framkallar ett sinne för humor. Audacity är ett bra program, men du kan också skapa en rösttext, eller spela in dig själv med en smartphone. Satiruppsats antyder den satiriska statusen, därför måste läsaren välja humor för att notera tidningens natur. Hur man skriver en satiranalysuppsats Välj typ av papper, antal sidor, referens skriva en satirisk uppsats, akademisk nivå och hur du skriver en deadline för en satiranalysuppsats, skriva en satirisk uppsats. Därför gör det svaga minnet mig dum.





�� Vad är en satirisk uppsats?



22 jul, Uppsatsskrivande. Innan man kan förstå vad som är satirskrivning är det bra att först fokusera på vad som menas med satir. Detta är en form av skrivande som använder satir eftersom det gör narr av ett ämne. Många satiriska tal är skriva en satirisk uppsats att göra narr av politiker och komiker för att använda den för att göra narr av vad som helst, skriva en satirisk uppsats. Denna form av skrivande använder hyperboler och ironi för att driva poängen hem. När du arbetar med satiriska uppsatser måste du ha intressant, informativ och unik information som är relevant för ämnet.


Det bästa sättet att börja skriva den här uppsatsen för att få ett bra grepp om de tekniker som krävs för denna uppsats. Längden på satiriska uppsatser varierar beroende på instruktionerna från professorn. Ibland försöker författaren av satiriska tal ge publiken humor och en sarkastisk läsning när han försöker hålla sig till fakta. Att skriva en satirisk uppsats använder ibland fakta, men den här gången involverar det ett komiskt tillvägagångssätt, vissa att även om folket förstår skämtet, finns det en viss nivå av sanning. I motsats till andra typer av akademiskt skrivande tillåter satiriska essäer författaren att inkludera sin åsikt om ämnet. Det är en plattform för författaren att lyfta fram, något som han brinner för, om än på en lättare ton.


Vissa satiriska essäer kräver en viss nivå av vördnad som är den högsta formen av humor. Många människor eller satirkonstnärer har använt det för att tala och påverka sociala eller politiska förändringar, eller förhindra det helt och hållet. Satiriskt skrivande behöver inte nödvändigtvis vara roligt, men från ett exempel på satirskrivande kommer du att upptäcka att det är för mycket överdrift när man försöker driva poängen hem. Precis som alla andra författarskap, förankrar satiriska essäer ett ämne. Författaren måste välja ett bra ämne som är dumt eller ironiskt för att förstärka dess absurditet. Tänk på hur karikatyrkonstnärer använder sina tekniker för att rita satirtecknade serier.


Med ett sådant exempel på satir kan du formulera din stil att skriva satiriska tal och essäer. Ämnet du väljer måste ha ett mål. Då måste du använda överdrift, skriva en satirisk uppsats, humor och ironi för att uppnå detta mål. När du väljer ett ämne för satiriska uppsatser måste du välja ett som är mer relevant och relaterbar till publiken. Du måste ta ett unikt tillvägagångssätt med din forskning om ämnet och se till att du har allt som behövs för skriva en satirisk uppsats satiriska tal. Att skapa ämnen för satiriska tal kan ibland vara utmanande. Ett av de bästa sätten att få en är att surfa på internet och få några idéer om hur man formulerar en. Detta är ett nödvändigt uppsving för dem som kanske inte har ett lättillgängligt ämne.


Om det är en klassuppgift, skriva en satirisk uppsats, professorn skriva en satirisk uppsats tillhandahålla ett ämne som du kan utveckla ett ämne kring. Om du inte har ett gediget ämne ännu kan du forska om dessa ämnen skriva en satirisk uppsats är mer intressanta för publiken. Några av de ämnesidéer du kan ha för dina satiriska uppsatser inkluderar följande:. Politiska frågor har alltid genererat utmärkt satiriskt innehåll. Som sådan kan du göra din forskning om dessa aspekter för att föra ett solidt argument, inte bara vilka andra skämt som helst.


Även om du är satirisk i ditt skrivande måste du veta vad du pratar om. Du kan skriva en satirisk uppsats följande exempel som riktlinjer för val av ämnen:. Ovanstående politiska ämnen kan vara en bra satirisk uppsats för din publik eftersom politik händer varje dag och de påverkar ett betydande antal människor. En sak med att skriva satiruppsatser om aktualiteter är att du ska välja något som intresserar dig, något som du tycker är fel och tänder din ilska annons du skulle vilja ändra på det.


Identifiera dess inkonsekvenser, mörkläggningar, hyckleri, olämpliga ord som grunden för ditt ämne. Ditt intresse för ämnet är nödvändigt eftersom det kommer att styra din forskning, tankar och skrivprocessen för det aktuella evenemangets satiriska tal. Det bästa är att använda en aktuell händelse som är allmän egendom om du vill att ditt arbete ska vara tillräckligt effektivt. Men om händelsen är för väl vet, skriva en satirisk uppsats, dina satiriska uppsatser är många ineffektiva eftersom folk kanske redan har satiriserat det. Detta kan falla i kategorin satiriska tal eller till och med i den talade steken.


Det hånar en person eller deras erfarenhet och är tänkt att vara smart och väldigt roligt. Det här är ett bra sätt att testa din kreativitet och några av de idéer du kan utforska inkluderar följande:. Andra områden som du kan utforska för satiriska essäerämnen skriva en satirisk uppsats popkultur, roliga saker om familjeliv och så vidare. Ord av försiktighet när du skriver dina satiriska uppsatser är att du måste vara säker på att de mottagits. Om det är en klassuppgift måste du först förstå din professor och vad han vill ha från den uppsatsen. Om han eller hon tar sig själv på för seriöst kanske satiriskt skrivande inte bådar särskilt bra för honom, mer så, se till att humorn du tänker dela med dig av kommer att vara lätt att förstå, och det börjar med hur du väljer ämnet för din satir. tal eller satiriska uppsatser.


Behöver du hjälp med att skriva imponerande uppsatser? Berätta bara för oss dina krav, våra professionella författare kommer att vara med och skriva uppsatser. När du har ditt satiriska uppsatsämne måste du ta reda på punkten du vill att publiken ska förstå. Humorn, i det här fallet, måste baseras på en övergripande poäng för att säkerställa att din uppsats är fokuserad och komplett. Överväg dina tankar om ämnet; det är ironi och humorn i ämnet, skriva en satirisk uppsats. Tänk alltid på publiken så att du kan bestämma tonen och tillvägagångssättet i dina satiriska uppsatser.


Kommer det att vara formellt eller vardagligt? Tunn på sättet du formulerar din poäng om att du skriver för en vän, eller så vänder du dig till experter i frågan. Du måste veta för att skilja mellan tillfälliga och formella satiriska tal. När du har fått ämnena för din satiriska uppsats måste du lägga till några enheter i skrivförmågan för att göra den mer effektiv. Dessa enheter är nödvändiga för att driva poängen hem och ta publiken att förstå det underliggande budskapet. De inkluderar följande:, skriva en satirisk uppsats. Att skriva en satirisk uppsats ett exempel på satirskrivning hittar du ironi. Med andra ord, du använder ord och fraser för att kommunicera motsatsen till vad du menar. I satiriska essäer hjälper ironin publiken att förstå budskapet och kan användas tillsammans med kritik och sarkasm.


Den här enheten hjälper till att upprepa din poäng, och när den används i satiriska uppsatser överdriver informationen du tillhandahåller. Du måste dock vara försiktig när du använder överdrift eftersom du kan hamna i liggande fällan. Informationen som du ger i dina satiriska tal måste vara saklig och korrekt, bara att du har marinerat den med en viss nivå av kreativ överdrift som framhäver det absurda i de underliggande fakta. De flesta satiriska essäer måste ha lite humor i sig. Vissa använder dock inte humor, men om du har att göra med en dum del av en händelse av något, kan du försöka få publiken att se det från ditt perspektiv. Humor är nödvändigt för att driva poängen hem skriva en satirisk uppsats, och publiken är mer benägna att förstå humoristiska, satiriska tal som översätts till en situation där budskapet tas emot väl.


Du behöver inte ha en vetenskaplig bakgrund för att formulera en utmärkt satirisk berättelse; publiken är benägen att reagera snabbare på roligt innehåll, särskilt om du får dem att se absurditet ur din synvinkel. Det här är ett perfekt sätt att börja dina satiriska uppsatser och se till att de förblir fastklistrade. När du använder alla enheter blir det lättare för den här publiken att följa vad du säger. När du skriver våra satiriska uppsatser behöver du ha en mystisk introduktion. Tanken är att locka publiken till ditt skrivande mycket skriva en satirisk uppsats lätt komma ihåg att du måste ha en information satiriska uppsatser ämne. De framsteg du gör från denna punkt kommer att sätta farten för hela tidningen och så småningom dess framgång, skriva en satirisk uppsats.


Om skribenten inte är försiktig kan en satirisk text resultera i förtal eller förtal, och som sådan måste du veta hur du undviker dem. Om dina satiriska tal är avsedda för publicering, måste du vara medveten om de juridiska konsekvenserna andra gäller vad du skriver. Satir används för att håna institutioner, människor, såväl som företag och vissa av dessa kan tycka att ditt arbete är stötande och därigenom vidta rättsliga åtgärder. Du måste vara medveten om en sådan situation, men bevisbördan ligger hos den som klagar på ditt satirverk. Publiken måste veta att du skriver satiriska tal, inte faktiska nyheter, skriva en satirisk uppsats, eller fakta, skriva en satirisk uppsats.


Användningen av enheter som humor, hyperboler, skriva en satirisk uppsats, ironi och så vidare tyder på att tidningen är satirisk. Om detta inte är en klassuppgift kan du införliva en ansvarsfriskrivning så att det inte blir några juridiska konsekvenser senare. Du kan använda fiktiva namn och publicera ditt satirverk nära inpå skriva en satirisk uppsats tidpunkten för den aktuella händelsen. Detta beror på att evenemanget fortfarande kommer att vara färskt i minnet hos publiken. När du skriver dina satiriska uppsatserskriva en satirisk uppsats, du måste skilja på satir och att vara kränkande. Satirisk text kommer sannolikt att gnugga vissa medlemmar av publiken på fel sätt och undvik därför att skriva saker som är i dålig smak.


Du kan till exempel skriva satiriska tal om skriva en satirisk uppsats religiös grupp som du tillhör. Med satirisk skriva en satirisk uppsatsdu kan ta upp viktiga ämnen när du gör kul och använder din kreativitet till det bästa. Det här är ett intressant skrift, och du kan använda ovanstående tips för att komma på en. Om det visar sig vara svårt kan du alltid kontakta oss för att hjälpa dig med skrivprocessen för alla satiriska uppsatser. Steg-för-steg-guide om att skriva satiriska uppsatser 22 jul, Uppsatsskrivningskriva en satirisk uppsats, Skrivande. Beställ satirisk uppsats. När det blir personligt Ibland försöker författaren av satirtal att skriva en satirisk uppsats publikens humor och en sarkastisk läsning när han försöker hålla sig till fakta.


Femminutersregeln för att skriva en satiruppsats. Ämnen för dina satiriska uppsatser. Om det är en klassuppgift kan professorn tillhandahålla ett ämne som du kan utveckla ett ämne kring. Om du inte har ett gediget ämne ännu kan du forska om de ämnen som är mer intressanta för publiken. Behövs hjälp. Förstå poängen, du vill göra. Tänk på publiken. Skrivprocessen för satiriska essäer. Köp nu.





förklara ett koncept uppsatsämnen



Innan man kan förstå vad som är satirskrivning är det bra att först fokusera på vad som menas med satir. Detta är en form av skrivande som använder satir eftersom det gör narr av ett ämne. Många satiriska tal görs för att göra narr av politiker och komiker för att använda det för att göra narr av vad som helst. Denna form av skrivande använder hyperboler och ironi för att driva poängen hem. När du arbetar med satiriska uppsatser måste du ha intressant, informativ och unik information som är relevant för ämnet. Det bästa sättet att börja skriva den här uppsatsen för att få ett bra grepp om de tekniker som krävs för denna uppsats.


Längden på satiriska uppsatser varierar beroende på instruktionerna från professorn. Ibland försöker författaren av satiriska tal ge publiken humor och en sarkastisk läsning när han försöker hålla sig till fakta. Satir använder ibland fakta, men den här gången involverar det ett komiskt tillvägagångssätt, en del att även om folk förstår skämtet så finns det en viss nivå av sanning. I motsats till andra typer av akademiskt skrivande tillåter satiriska essäer författaren att inkludera sin åsikt om ämnet. Det är en plattform för författaren att lyfta fram, något som han brinner för, om än på en lättare ton. Vissa satiriska essäer kräver en viss nivå av vördnad som är den högsta formen av humor.


Många människor eller satirkonstnärer har använt det för att tala och påverka sociala eller politiska förändringar, eller förhindra det helt och hållet. Satiriskt skrivande behöver inte nödvändigtvis vara roligt, men från ett exempel på satirskrivande kommer du att upptäcka att det är för mycket överdrift när man försöker driva poängen hem. Precis som alla andra författarskap, förankrar satiriska essäer ett ämne. Författaren måste välja ett bra ämne som är dumt eller ironiskt för att förstärka dess absurditet. Tänk på hur karikatyrkonstnärer använder sina tekniker för att rita satirtecknade serier. Med ett sådant exempel på satir kan du formulera din stil att skriva satiriska tal och essäer. Ämnet du väljer måste ha ett mål.


Då måste du använda överdrift, humor och ironi för att uppnå detta mål. När du väljer ett ämne för satiriska uppsatser måste du välja ett som är mer relevant och relaterbar till publiken. Du måste ta ett unikt tillvägagångssätt med din forskning om ämnet och se till att du har allt som behövs för dina satiriska tal. Att skapa ämnen för satiriska tal kan ibland vara utmanande. Ett av de bästa sätten att få en är att surfa på internet och få några idéer om hur man formulerar en. Detta är ett nödvändigt uppsving för dem som kanske inte har ett lättillgängligt ämne. Om det är en klassuppgift kan professorn tillhandahålla ett ämne som du kan utveckla ett ämne kring. Om du inte har ett gediget ämne ännu kan du forska om de ämnen som är mer intressanta för publiken.


Några av de ämnesidéer du kan ha för dina satiriska uppsatser inkluderar följande:. Politiska frågor har alltid genererat utmärkt satiriskt innehåll. Som sådan kan du göra din forskning om dessa aspekter för att föra ett solidt argument, inte bara vilka andra skämt som helst. Även om du är satirisk i ditt skrivande måste du veta vad du pratar om. Du kan använda följande exempel som riktlinjer för att välja ämnen:. Ovanstående politiska ämnen kan vara en bra satirisk uppsats för din publik eftersom politik händer varje dag och de påverkar ett betydande antal människor. En sak med att skriva satiruppsatser om aktualiteter är att du ska välja något som intresserar dig, något som du tycker är fel och tänder din ilska annons du skulle vilja ändra på det.


Identifiera dess inkonsekvenser, mörkläggningar, hyckleri, olämpliga ord som grunden för ditt ämne. Ditt intresse för ämnet är nödvändigt eftersom det kommer att styra din forskning, tankar och skrivprocessen för det aktuella evenemangets satiriska tal. Det bästa är att använda en aktuell händelse som är allmän egendom om du vill att ditt arbete ska vara tillräckligt effektivt. Men om händelsen är för välkänd, är många av dina satiriska uppsatser ineffektiva eftersom folk kanske redan har satiriserat det. Detta kan falla i kategorin satiriska tal eller till och med i den talade steken. Det hånar en person eller deras erfarenhet och är tänkt att vara smart och väldigt roligt. Det här är ett bra sätt att testa din kreativitet och några av de idéer du kan utforska inkluderar följande:.


Andra områden som du kan utforska för satiriska essäerämnen inkluderar popkultur, roliga saker om familjeliv och så vidare. Ord av försiktighet när du skriver dina satiriska uppsatser är att du måste vara säker på att de mottagits. Om det är en klassuppgift måste du först förstå din professor och vad han vill ha från den uppsatsen. Om han eller hon tar sig själv på för seriöst kanske satiriskt skrivande inte bådar särskilt bra för honom, mer så, se till att humorn du tänker dela med dig av kommer att vara lätt att förstå, och det börjar med hur du väljer ämnet för din satir. tal eller satiriska uppsatser. Behöver du hjälp med att skriva imponerande uppsatser? Berätta bara för oss dina krav, våra professionella författare kommer att vara med och skriva uppsatser. När du har ditt satiriska uppsatsämne måste du ta reda på punkten du vill att publiken ska förstå.


Humorn, i det här fallet, måste baseras på en övergripande poäng för att säkerställa att din uppsats är fokuserad och komplett. Överväg dina tankar om ämnet; det är ironi och humorn i ämnet. Tänk alltid på publiken så att du kan bestämma tonen och tillvägagångssättet i dina satiriska uppsatser. Kommer det att vara formellt eller vardagligt? Tunn på sättet du formulerar din poäng om att du skriver för en vän, eller så vänder du dig till experter i frågan. Lägg till en personlig touch till ditt satiriska skrivande. Berätta i förstapersonsperspektiv eller gör dig själv till huvudpersonen. Att lägga till en unik snurr och ett intressant perspektiv hjälper din uppsats att sticka ut.


Gilla, reposta och gift dig. Hur söta djur blev den främsta drivkraften för Instagram-reklam. Känslor spelar en viktig roll i marknadsföringen. Bedårande katter och hundar har mycket makt i detta avseende. Vad tror du är deras hemlighet? Diskutera hur du kan använda denna kraft till din fördel. Kommer de att bli den nya standardmodellen för lärande? Eller kommer de att försvinna dit de kom ifrån? Twitter, Instagram, Facebook: kan du använda dem alla utan att tappa greppet om verkligheten? Ökningen av knock-off-produkter: kommer den asiatiska konkurrensen att svepa bort Apple och andra? Vad händer om din telefon är hackad? Engelska kommer att bli ett utrotningshotat språk tack vare emojis.


Hur du förstör ditt liv med hjälp av endast ett socialt mediekonto. Varning: faktakontrollerande Tweets kan orsaka allvarliga bränder på sociala medier. Dumma sätt att dö: eller varför du aldrig ska googla hur du räddar ditt liv. Kan du göra ditt kaffe utan kaffemaskin? En uppdaterad uppsättning regler om hur man inte skämmer ut sig på Internet. FOMO: får du mardrömmar? Att upptäcka en autentisk livsstil på Instagram är inte så lätt. Är sociala medier det bästa sättet att få nya vänner? Teknik är inte det som förstörde mänsklig kommunikation. Vad är poängen med en skoluniform? Även kontorsanställda måste sällan följa strikta klädkodsregler.


Varför är det mer produktivt att studera online än att gå i skolan? All befintlig kunskap finns tillgänglig på Internet, och det mesta är gratis. Lärare tycker om att ge mycket läxor till sina elever. Många elever misstänker det. Tror du att det kan ligga någon sanning bakom det? Hur kan du försvara dig från äldre barn i skolan? Håller på med boxning eller karate? Att bli en mobbare? Eller så kanske du bara behöver vara en bra löpare? Försök att tänka på de mest kreativa och konstiga alternativen. Skäl till varför du bör skriva uppsatser i sista minuten. Ingenting motiverar en student mer än en annalkande deadline. Försök komma ihåg när du avslutade ditt uppdrag kvällen före förfallodagen.


Hur var det? Hitta bristerna i ditt program eller beskriv de problem som dina kamrater möter. Tänk till exempel på studieavgifter på högskolor, överbeläggning eller bristande uppmärksamhet på studenter. Hur sociala medier hjälper studenter i deras studier. Utbildningsinnehållet på sociala medier kan vara till hjälp för dina studier. Hur överlever du ditt sista år på gymnasiet? Att söka till college, förbereda sig för SAT eller ACT och hänga med deadlines verkar vara mycket multitasking. Beskriv alla svårigheter elever har att möta och ge era lösningar. Behöver vi ens gå till skolan? Tänk först på varför du gillar och ogillar skolan.


Varför tror du att skolan hjälpte dig, och när var den värdelös? Ange dina skäl till varför du fortsätter att gå i skolan och vad du vill uppnå. Är överviktiga människor lyckligare än vi andra? Vill överviktiga människor gå ner i vikt? Vissa av dem gör det säkert. Andra är glada som de är och möter fortfarande det konstanta trycket från de människor som omger dem. Hur man slutar äta på natten. Ingenting verkar vara en bättre idé än att ta ett mellanmål vid 2-tiden. Följande dag kan du inte ens inse varför din hjärna övertalade dig att göra det. Förklara varför denna vana kan vara skadlig och vilka möjliga lösningar som kan hjälpa till att bli av med den. Galna lösningar för att gå ner i vikt. Du kan hitta tusentals dieter och fettförbränningspass på internet, men ingen av dem fungerar så bra som utlovat.


Hitta de roligaste viktminskningstipsen och beskriv dem i din uppsats. Hur man övertalar barn att välja hälsosam mat. Vi kanske borde visa pedagogiska serier om kost för barn? Eller så kanske vi behöver lära oss hur man lagar utsökt och hälsosam mat? Förmodligen känner alla en person som äter hela tiden och inte ens är i närheten av att bli tjock. Det kan vara snabb ämnesomsättning, en aktiv livsstil eller svart magi. Vad ska du äta för att gå ner i vikt? Alla vet att du behöver konsumera färre kalorier än du förbränner. Men folk vill fortfarande hitta en perfekt diet för att minska kroppsfettet. Kan du komma på en? Tecken på att du behöver gå ner lite i vikt. Hur påverkar rökning viktminskning? Många tror att rökning minskar hungerkänslan och gör att man äter mindre.


Ex-rökare tenderar också att gå upp i vikt när de slutar röka. Utforska denna fråga i en satirisk uppsats. Se: vem som helst kan nu gå på vattnet. Du kan göra det också - tack vare gigantiska sopöar. Vårt beroende av miljön är ensidigt. Spekulera vad som skulle hända om naturen slår tillbaka. Vem kommer att ha övertaget? Ingen gillar att vada genom sopor. Ändå slänger många bara sina skräp på marken. Ny teknik: skyldig tills oskyldig bevisats. Kan människor upprätthålla tekniska framsteg på bekostnad av miljön? Vi är redo att hugga ner trädet om vi behöver en tandpetare. Är detta acceptabelt eller upprörande?


Fundera över det i din uppsats. Tänk om du kunde stoppa klimatförändringarna? Föreställ dig att du kan kontrollera allt i världen. Vad skulle du göra för att stoppa den globala uppvärmningen? Erbjud dina lösningar på klimatförändringar med denna typ av kraft. Klimatförändringar är falska nyheter. Med den här uppsatsen kan du satirisera synvinkeln för förnekare av klimatförändringar. Vintern är lika kall som den brukade vara. Kanske är den globala uppvärmningen ett knep politiker använder för att avleda vår uppmärksamhet från verkliga problem. Smutsigt vatten vs. förorenad luft: ironin i att rika nationer ser ner på utvecklingssamhällen. Är hållbarhet i stora företag bara ett moderiktigt sätt att göra vinst? Varför vi ska sluta hata kollektivtrafiken. Jag hatar återvinning, så här är vad jag gör istället för att hjälpa miljön. Den bästa lösningen för global uppvärmning: använd svävbrädor istället för bilar.


Vad kan du göra för att undvika att bli en sådan person? Multinationella företag är mästare på förklädnad. Mångfalden av val på livsmedelsbutikernas hyllor är vilseledande. Nästan alla varor där tillhör ett av få transnationella företag. Tänk på exempel som stöder detta påstående, som att utbildning inte är tillgänglig för alla. Hungriga Google. Hur kan lovande nystartade teknikföretag förhindra att de slukas av en jätte? Girigheten hos ett stort företag som Google är ett bra satiriskt ämne att skriva om. Den mörka sidan av modebranschen. Spartaner visste hur man skulle hantera överbefolkning. Vad ska du svara på en tidsresenär från det förflutna som frågar om den värsta händelsen under 2000-talet?


Varför ska man undvika att vaccinera sig? Planerar män vid makten att förstöra världen en dag? Låter korrekt? Packa upp detta citat i din uppsats. Demokratier har ett stort problem: alla får rösta. Bör demokratiska regeringar införa något slags IQ-test innan de ger folk rätt att delta i omröstningen? Är Donald Trump en ödlaperson? Hur skulle denna komiska teori passa med hans politik? Diskutera detta satirämne i din uppsats. Är landet ett allvarligt hot eller en mindre störning? Vad är de rädda för? Är rika människor och Twitter-entusiaster som Elon Musk som i hemlighet styr världen? Varför skulle köpcentra vara perfekta fängelser?


Romantiskt förhållande mellan Hillary Clinton och media. Att vinna som det yttersta målet för alla val för politiska personer. Om du har dessa symtom bör du omedelbart uppsöka en läkare för att behandla ditt politiska korrekthetssyndrom! Att göra paralleller mellan Humpty Dumpty och problemen med den amerikanska muren. Akta dig: det nya viruset av civil olydnad kommer. Donald Trump som nästa kandidat för att vinna ett Nobelpris i medicin. Vad gör Donald Trump så unik? Lita på mig, Kinesiska muren kommer fortfarande att stå kvar efter utomjordingar-invasionen. Kan vi använda idéer från serietidningar för att konfrontera terrorister? Människor dör: legalisera marijuana för att rädda liv! Varför är politisk satir viktig? Och ditt barn ber dig köpa en orm.


Utforska detta roliga satirämne i din uppsats! Skriv om hur du avskräcker dina nära och kära från att investera i dåliga idéer. Nygift! Och rutinen sätter redan in. Hur kan ett par behålla gnistan? Att gifta sig är lätt; det är svårt att vara gift. Om detta träffar nära hemmet, betrakta det som ämnet för din uppsats. Mormor online. Hur kan nämnda morföräldrar använda detta till sin fördel? Att gifta sig med en katolsk präst: hur man hanterar celibat. Kärlek vid första ögonkastet: sanning eller myt? Coola föräldrar för alla Millennials: en praktisk guidebok. Varför berättar ingen hur överskattat ett giftliv är? Tänk om samkönade äktenskap blir lagligt överallt? Hemligheten bakom höga skilsmässor i USA. Årets guidebok: platser där du kan hitta kärleken. Hur kan pappaledighet rädda hela världen?


Vid vilken ålder bör tonåringar ingå romantiska relationer? Inte besvärligt, inte söt: konversationsstartare för första dejten. Mer pengar som spenderas på bröllop är lika med en högre chans till skilsmässa. Att vara hemmafru och mamma är så mycket lättare än att jobba! Lär dig att älska dina föräldrar som taggar dig i varje inlägg på Facebook. Njut av din tid som barn till ett frånskilt par; du bor på två ställen! Anledningarna till att din svärmor inte är den största ondskan. Åtgärda rasismfrågor genom att främja äktenskap mellan olika raser. Varför alla pappor borde ta pappaledighet. Försök föreställa dig vad som skulle hända om illegala droger var gratis. För att driva poängen hem, använd fakta och statistik för att visa hur lätt missbruk uppstår.


Du kan använda samma tillvägagångssätt för att skriva om rökning eller alkoholmissbruk. Många antifeminister ser lika rättigheter som ett hot mot patriarkatet. Presentera dem sedan på ett ironiskt sätt för att visa hur absurda de är. En annan sak som är värd att satirisera är tanken att kvinnor är trötta på lika rättigheter.

No comments:

Post a Comment