Tuesday, January 25, 2022

Essä om marijuana

Essä om marijuana



Var inte rädd för att utöka dina ämnen och länka samman olika data samtidigt som du har ett akademiskt förhållningssätt i åtanke. De mest anmärkningsvärda bland dessa stater är District of Columbia och sex andra stater. Marijuanaproducenter förstår att de inte står under en noggrann offentlig kontroll och kan bete sig oansvarigt. Myers, L, uppsats om marijuana. Dokumentären förespråkar ett nummer uppsats om marijuana skäl […].





�� Mest intressanta marijuanaämnen att skriva om



Några av er kanske kommer ihåg de berömda orden av Barack Obama som sa att användningen av marijuana inte är farligare än användningen av alkohol och tobak, uppsats om marijuana. Även om det kan vara sant till viss del, har folk olika åsikter om det, vilket gör det till ett av de kontroversiella ämnena att skriva om. Om du inte kommer från Jamaica eller försöker leva som en rockstjärna, kan du vara bland dem som tror att vissa faror med att använda marijuana fortfarande är närvarande. Även känd som cannabis, är det en av de psykoaktiva droger som mest används för medicinska eller rekreationsändamål, uppsats om marijuana.


I grund och botten har det! Användningen av Mary Jane har alltid funnits och har redan blivit en del av kulturen som verkar ha en sinneförändrande uppsats om marijuana på människor beroende på deras immunitet och mängden. Enligt National Institute of Drug Abuse, uppsats om marijuana kommer alltid att bero på vilka cannabinoider du kommer att använda eftersom det finns mjukare och hårdare ämnen som spelar in. Eftersom vi pratar om örtbakgrunden har den alltid funnits uppsats om marijuana denna eller annan form från uppsats om marijuana som röktes till örtteet med den lugnande effekten. Om man lämnar rockstjärnorna och reggaegemenskapen åt sidan, måste det sägas att vi har några människor som är för eller emot rekreationsanvändning av marijuana.


Från och med britterna har vi John Lennon, George Harrison och Richard Branson. Den amerikanska listan inkluderar sådana personligheter som Seth Rogen, Ed Rosenthal, George McMahon eller Ben Masel för att nämna några. Adam Eidinger, till exempel, gick till och med så långt som att ge marijuana gratis för att låta folk prova det, uppsats om marijuana. På tal om de som är emot praxis, vi har Steve Zabawa från Montana och organisationer som CALM Citizens Against Legalizing Marijuana eller "Parents Opposed to Pot". Eftersom det är ett av de inflytelserika och kontroversiella ämnena, gillar högskolestudenter att engagera sig uppsats om marijuana heta debatter om för- och nackdelar med marijuanaanvändning.


Det hjälper till att hitta sanningen, dela personliga berättelser och avgöra farorna. Det kan göras som en del av uppsats om marijuana kultur, som ett sätt att utforska den medicinska sidan av saker och ting och mer. På samma sätt kan du fokusera på några historiska punkter när du arbetar, vilket lätt kan bli ett bra komplement till dina kurser eller en omvårdnadsdagbok. Var inte rädd för att ta risker och tillhandahålla statistisk information eller dela ljudinspelningar som dina multimediakällor när du pratar med människor från båda sidor av tvisten. Tänk på att skriva en förklarande uppsats eller börja med att jämföra och kontrastera genom att välja marijuana som ditt val.


Eftersom majoriteten av eleverna kommer att engagera sig i hårda debatter om legaliseringen av just denna drog, kommer det också att stimulera ungdomarna att forska i ämnet på ett bättre sätt och hitta tillräckliga motiveringar och statistisk information. På samma sätt kan du titta på några exempel i vår databas för att få några första idéer för ditt högskolearbete. Det viktigaste är att ge information om båda sidor och stödja varje argument för eller emot med en trovärdig källa. Tvärtemot vad många tror är ämnet marijuana ett allvarligt problem inte bara i USA utan över hela världen. Tyvärr blev det en politisk fråga också samtidigt som det borde ha varit en medicinsk utmaning att bevisa farorna. Om det finns faror inblandade och sinnesförändrande implikationer kan det inte anses vara säkert precis som medicinen, som lätt blir farlig när för mycket konsumeras.


Detta problem kan lösas med hjälp av uppsats om marijuana forskning, vilket är anledningen till att det är så viktigt även för dina högskoleskrivande uppgifter, uppsats om marijuana. Vi använder cookies för att göra din webbplatsupplevelse personlig. Uppsatsexempel. För närvarande kretsar mycket av debatten kring säkerheten för den illegala narkotikahandeln och hur den hanteras av brottsbekämpande myndigheter. Som du kan föreställa dig finns det en myriad av vinklar från vilka du kan skriva en uppsats om marijuana. För att få en bättre känsla för hur du skriver din uppsats, kolla in några exempel på uppsatser om uppsats om marijuana att basera din disposition, uppsats om marijuana. Formulera därifrån en introduktion, text och avslutning för att göra en av de bästa uppsatserna som finns.


Läs mer. tillämpa filter avbryt. De flesta uppsatser betygsätts av GradeFixers experter, uppsats om marijuana. Meningsstruktur, uppsats om marijuana. Bevis och detaljer. Cannabis odlas kommersiellt eller växer vilt i varma och tropiska områden över hela världen. Denna växt, materialet för att göra marijuana, har dykt upp under lång tid, forskarna har funnit att kineserna använde cannabisfrö som en av sina matkällor Cannabis Marijuana Medicinsk Marijuana. Cannabidiol, Cannabinoid, Cannabinoidreceptor, Cannabis, uppsats om marijuana, Cannabis sativa, hasch, hampa, tetrahydrocannabinol. Marijuana hänvisar till torkade blad, blommor, stjälkar och frön från Cannabis sativa eller Cannabis indica-växten. Växten innehåller den sinnesförändrande kemikalien THC och andra liknande föreningar.


Extrakt kan också göras från cannabisplantan. Marijuana är den vanligaste olagliga alternativmedicinen Marijuana Medical Marijuana. Cannabaceae, Cannabidiol, Cannabinoid, Cannabinoidreceptor, Cannabis, Cannabis sativa, Cannabisrökning, Hasch, Hampa, Medicinsk cannabis. Narkotikaberoende är en stor fråga som regeringen hanterar över hela världen, varje kultur har en tradition av att konsumera narkotiska ämnen. Marijuana Marijuana Legalisering Medicinsk Marijuana. Cannabis, Drog, Cannabis laglighet per land, Medicinsk cannabis, Farmakologi, Tetrahydrocannabinol. Narkotikaberoende är något samhällen över hela världen sällan accepterar. Narkotikamissbruk Marijuana Marijuana Essä om marijuana. Jag hoppas att enkla definitioner har gjort det möjligt för dig att ha en klar uppfattning om gränser.


Droger Marijuana Legalisering av marijuana. Fördelar med marijuana, förbud, psykoaktiv drog, droganvändning för rekreation. Cannabis är en naturlig växt som har många kemiska egenskaper. Med sådana egenskaper förändrar det under mänsklig konsumtion den mänskliga erfarenheten och effekterna på människan. Med sådana naturliga förmågor, uppsats om marijuana, det skapar många potentiella fördelar som ger bättre lösningar på icke botbara sjukdomar, säkrare Marijuana eller cannabis, är en psykoaktiv drog som förändrar sinnet. Det är ett skadligt ämne som ökar uppfattningen och påverkar humöret hos individer på grund av dess huvudingrediens, THC.


Rekreations cannabis har varit lagligt i Kanada sedan antagandet av Cannabis Act Drug Abuse Drug Addiction Marijuana. Det kommer med många stora fördelar, som att vara ett behandlingsalternativ uppsats om marijuana depression, det är roligt och lugnar dig. Därför har länder legaliserat det för medicinskt bruk och vissa har legalisering av cannabis Marijuana Marijuana. Städer som Delhi och Mumbai är placerade bland världens topp 10 städer uppsats om marijuana den mest ökade konsumtionen av cannabismarijuana eller ogräs varje åruppsats om marijuana, enligt uppsats om marijuana en studie av Seedo, ett Israelbaserat företag som säljer sådan teknik som hjälper människor att odla marijuana. Introduktion Kruka, gräs, dope, Mary Jane, boom, ganja, ogräs.


Formellt känd som Cannabis är det klassificerat som en cannabinoiddrog som borde legaliseras för rekreationsbruk inom demokratin i Australien. Syftet med att tala om detta ämne är att inte annonsera. Det har gått nästan ett år sedan den kanadensiska regeringen legaliserade marijuana i oktober förra året. Den kanadensiska regeringen har antagit en legalisering för att kontrollera produktion, distribution, försäljning och innehav uppsats om marijuana cannabis över hela Kanada genom att skapa en strikt rättslig ram. Policyn är också att Marijuana växer i olika delar av världen, och den initiala produktionen av den icke-psykoaktiva hampan stödde utvecklingen av uppsats om marijuana. I början av 1700-talet introducerades Europa för marijuana när det fördes till kontinenten av indiska och afrikanska resenärer. I USA dör människor varje år av alkoholrelaterade orsaker.


De flesta av orsakerna är, uppsats om marijuana, rattfylleri, olyckor, andra olyckor, fall, bränder och alkoholrelaterade mord och självmord. Medan receptbelagda smärtstillande medel orsakar tusentals överdoser som leder till dödsfall varje år Legalisering av droger Marijuana Marijuana Legalisering. Alla amerikaner har sina idéer om att legalisera marijuana, men de måste se till att de har gjort avsevärd forskning med hjälp av tidigare erfarenheter som det amerikanska folket redan har upplevt av att använda denna drog; de måste också ta en ordentlig titt på vad de faktiska resultaten Marijuana är ett dubbelkantigt svärd.


Samtidigt som det har vissa fördelar för hälsan uppsats om marijuana, det kan ha skadliga hälsoeffekter på långtidsanvändare. Många utvecklade länder som Kanada, Österrike uppsats om marijuana USA har alltmer antagit och legaliserat marijuana för medicinskt bruk. Narkotikaberoende Droger Marijuana. Tetrahydrocannabinol, THC, är den mest aktiva substansen i cannabis. Det ger en sinnesförändrande upplevelse för användaren som skiljer sig åt med deras humör, stam av marijuana och mängden konsumerad. Denna kemikalie binder till receptorer i hjärnan och försörjer den höga. Men även efter droger LSD Marijuana. Den första legaliseringen av marijuana skedde i delstaterna Colorado och Washington. Marijuana är en del av schema 1-drogerna, som definieras som droger utan för närvarande accepterad medicinsk användning och hög risk för missbruk.


Men för Colorado och Washington, Marijuana Essä om marijuana Legalisering. Essä om marijuana, Cannabis, Cannabis sativa, Global Marijuana March, Hasch, Cannabis juridiska och medicinska status, Cannabis laglighet, Cannabis laglighet per land, Legalisering, Marijuana Policy Project. Cannabis är en medicin som ständigt diskuteras överallt i media. Det pågår ständig diskussion om det borde legitimeras eller inte. Likaså skämta om det på något sätt råkade vara auktoriserat, uppsats om marijuana, hur de kan få det att fungera.


Varenda cannabis, uppsats om marijuana, Cannabis sativa, hasch, apotek, psykoaktiva läkemedel, tetrahydrocannabinol.





bearbeta uppsatsexempelpapper



Den första är genom initiativ på federal nivå. Den andra är genom upphävande av de nuvarande narkotikalagarna på nivån för specifika stater. Colorado och Washington är framgångsrika i att visa att det kan förverkligas under rådande förhållanden. Det andra alternativet verkar alltså ännu mer realistiskt under nuvarande förhållanden. Den empiriska verkligheten är sådan att alla människor är olika. Som ett resultat tycks vissa andras val inte vara välgrundade eller ens irrationella. Men denna tendens är mycket farlig. Det hotar kärnan i ett demokratiskt samhälle och principerna för fredligt samarbete mellan människor.


Eftersom alla kan utgöra en minoritet i vissa situationer kan alla tvingas. Alla andra rättigheter kan inte upprätthållas effektivt om mänskliga rättigheter avseende deras konsumtionsvanor inte erkänns. Därför är frågan om legalisering av marijuana särskilt relevant nuförtiden. Även om frågan om potentiell legalisering av marijuana orsakar mycket kontrovers bland den amerikanska allmänheten, visar en objektiv analys att legalisering av marijuana är det enda korrekta beslutet som bör fattas. Det kommer att möjliggöra en harmonisering av alla parters intressen.


Konsumenter kommer att njuta av lägre priser och högre kvalitet på marijuana. Dessutom kommer de att kunna kontrollera kvaliteten och skilja mellan producenter som väljer de mest pålitliga. Effektiva producenter kommer att kunna öka sina intäkter och verka i den rättsliga miljön. Regeringen kan få ytterligare skatter och minska sitt budgetunderskott. Resten av befolkningen kan också få vissa positiva effekter eftersom det totala skattetrycket kommer att minska. Dessutom kommer den sociala miljön att bli säkrare. Många empiriska exempel från olika regioner i världen visar att legalisering av marijuana alltid leder till socialt positiva resultat som minskar brottsfrekvensen och leder till andra positiva långsiktiga effekter.


Därför är legaliseringen av cannabis både ett önskvärt och praktiskt initiativ. De praktiska stegen mot detta mål inkluderar avskaffandet av kriget mot droger och upprättandet av lika rättigheter för alla amerikanska medborgare. De nuvarande rättsliga normerna kan revideras antingen på federal nivå eller genom initiativ från specifika stater. Det andra alternativet är ännu mer attraktivt under 2000-talet. Om människor inte initierar aggression mot andra medlemmar av samhället, bör regeringen och andra institutioner inte blanda sig i deras handlingar. Detta är grunden för ett fritt samhälle. Legaliseringen av marijuana är ett viktigt steg mot ett fullständigt förverkligande av demokratiska principer i USA och andra länder i världen.


Om du är nybörjare kanske du inte är bekant med vad kommenterad bibliografi förutsätter. De allmänt accepterade reglerna säger att kommenterad bibliografi är en vanlig skrivuppgift som innebär uppräkning av alla källor som kommer att användas forskningsartikeln enligt deras relevans för diskussionen av ämnet. Det är inte så lätt att skriva kommenterad bibliografi om legalisering av marijuana. Därför, om du behöver någon form av skrivhjälp, tveka inte att kontakta oss eftersom vi anställer de flitigaste skribenterna för att arbeta med din kommenterade bibliografi.


När du bestämmer dig för att skriva din helt nya kommenterade bibliografi, glöm inte att du måste lista alla källor och analysera deras innehåll och ange deras centrala argument. Dessutom, för att få bra betyg i ditt projekt måste du bara välja trovärdiga källor, inte slumpmässiga webbplatser med anonyma artiklar om ditt ämne. Det är en allmänt känd statlig publikation som erbjuder explicit information om användningen av medicinsk marijuana. Det första påståendet som läsaren kan komma över är att användningen av marijuana har drastiskt negativa effekter på vår hälsa och välbefinnande i allmänhet. Dessutom orsakar det inget annat än negativt beteende bland individer som har blivit cannabisberoende. Dessutom är vanligtvis marijuanamissbrukare vanliga studenter som hoppar över klasser och förändrar sitt beteende.


Forskningsresultaten som presenteras i publikationen har dock genomgått många förändringar sedan mycket har förändrats från. Därför kan studenterna jämföra denna författares resultat och resultat med de ovan nämnda forskarna. Huba erbjöd dokumentationen av olika protokoll som samlades in under forskningen av ämnet. Boken publicerades av National Institute of Drug Abuse. För att få en helhetsbild av effekterna av medicinsk marijuanaanvändning måste forskarna ägna mycket sin uppmärksamhet åt undersökningarna, frågeformulären och fylla i de tomma testerna som kommer att hjälpa till att få de nödvändiga uppgifterna om påverkan och effekter av marijuanaanvändning.


Även om vanliga människor kommer att visa sin reflektion av problemet, kommer denna forskning verkligen att vara användbar när man bedriver medicinsk forskning. Medicinsk forskning måste vara nära relaterad till den sociologiska forskningen om legalisering av marijuana. Författaren till fallstudien reflekterade över det roliga fallet som godkänner användningen av medicinsk marijuana. För att hjälpa sitt barn att bli socialt aktivt och anpassa sig till samhällets krav, genomförde mamma experiment med olika behandlingsformer. Alla traditionella psykoanalytiska sessioner hjälpte inte och mamma försökte till och med en hel del droger i ett försök att minska fallen av våldsamt beteende. Det mest lustiga i det här fallet att när mamma gav medicinsk marijuana till sin son, förändrades DD-beteendet helt.


Det fanns inga fler tillfällen med våldsamt beteende, medan DD bekantade sig med nya vänner som om han fick ett nytt liv. Dessutom hjälpte han sina klasskamrater med hemuppgifter. Ändå är denna fallstudie mycket kognitiv för dem som vill främja användningen av medicinsk marijuana med en mer anekdotisk röst. Författaren till artikeln skrev om marijuanaberoende genom neurovetenskapens lins. Lester Grinspoon presenterade levande och djupgående vetenskapliga data mot legaliseringen av marijuana, som oftast inte orsakar något annat än beroende. Författaren nämner om kopplingen mellan hjärnan och THC, medan vår hjärna inte har ett belöningscentrum. Marijuana orsakar alltså tillskott bland sina användare.


Författaren visar specifika exempel på hur detta belöningscenter fungerar och presenterar dess möjliga implikationer. Därför presenteras ämnet för legalisering av marijuana från ett helt annat perspektiv. Om du inte vet hur man skriver ner alla dina idéer i kommenterad bibliografi, be våra flitiga och begåvade skribenter att göra det åt dig. I jämförelse med den ovan nämnda diskussionen om legalisering av marijuana i medicinska sammanhang diskuterar Erich Goode ämnet i relation till den politiska aspekten. Författaren hävdar att vissa politiker gör anekdotiska påståenden om medicinsk marijuanamissbruk, som inte har några vetenskapliga bevis.


Dessutom motbevisade författaren några historiskt använda föreställningar som kämpar mot legaliseringen av marijuana. Därför är artikeln i Goode mycket kognitiv för dem som främjar legalisering av medicinsk marijuana, med stöd av relevanta historiska och politiska detaljer om ämnet. Den här artikeln är mycket användbar för de studenter som vill presentera både fördelar och nackdelar med att legalisera medicinsk marijuana och dess användning bland patienter och vanliga människor. Man kan hitta många recensioner av läkare från olika vetenskapliga områden om användningen av medicinsk marijuana.


Samtidigt som de främjade användningen av cannabis, sa många läkare att det verkligen är användbart och gör en oumbärlig del av den alternativa behandlingen. Dessutom visar andra droger inte så höga effektivitetsgrader jämfört med medicinsk marijuana. Dessutom hävdar de flesta läkare som deltog i forskningen att denna typ av behandling inte påverkar människors hälsa på ett negativt sätt, även om patienter använder medicinsk marijuana på permanent basis. Därför, om eleverna inte har bestämt sig ännu om medicinsk marijuana ska användas eller inte, är detta exakt källan för att hitta alla för- och nackdelar och diskutera ämnet med mer vetenskapliga detaljer.


Ytterligare ett perspektiv har inte diskuterats - farmakologiskt. Redda Kinfe diskuterar användningen av medicinsk marijuana ur ett farmakologiskt perspektiv och ger levande bevis på hur det påverkar de flesta mänskliga organ, allmänt beteende och hjärnan i synnerhet. Författaren ger tydliga detaljer om alla processer som inträffar och förvrängs i hjärnan efter användning av marijuana. Om du vill motbevisa användningen av medicinsk marijuana baserat på den farmakologiska ståndpunkten, är det exakt den artikel du behöver införliva i din forskningsartikel.


Om du inte vet hur du använder bevis i din uppsats för att stödja dina påståenden, är våra skräddarsydda essäförfattare redo att hjälpa dig just nu. Artikeln är mycket kognitiv eftersom den erbjuder kopplingar mellan patienter med cancer och användning av medicinsk marijuana. Forskning utförd av författarna är mer än djup och djupgående eftersom cirka 65 medborgare i Kalifornien med olika typer av cancer deltog i experimentet. Alla av dem exponerades för den dagliga användningen av marijuana. Dessutom betalade forskare mycket till andra influenser som alkoholkonsumtion och rökning bland respondenterna.


Men forskare kom fram till att människor som röker marijuana tror att de utsätts för en större risk att få cancer än vanliga medborgare. Om du vill analysera legaliseringen av cannabis ur ett perspektiv av hälsotillstånd, måste denna artikel beaktas. Författaren till artikeln diskuterar hur snabbt medicinsk marijuana förvandlas från samhällelig modefluga till specialbehandling av patienter med dödliga och komplexa sjukdomar. Det finns många fakta som motbevisar användningen av medicinsk marijuana på samhällsnivå som är baserade på kulturella brister. Emellertid måste aspekten av legalisering av marijuana diskuteras enligt sådana kategorier som kön, hälsa, demografi etc.


Dessutom diskuterar Peterson Roberts artikel djupt hur marijuana påverkar motoriken, alla organs arbete, särskilt hjärnan. Därför, om man vill främja eller motbevisa användningen av medicinsk marijuana, kommer en artikel av Peterson att vara mycket fördelaktig för dess presenterade data som erhållits från många undersökningar. Men om du tror att du inte effektivt kan täcka ämnet medicinsk marijuanaanvändning och dess konsekvenser, erbjuder vi dig att köpa en forskningsartikel från oss just nu och göra ditt liv enklare.


Det är artikeln som betonar vikten av diskussion om användning av marijuana ur ett historiskt perspektiv. hur många amerikanska medborgare brukade vara marijuanamissbrukare i förhållande till de federala lagarna. Dessutom nämner författaren om historisk analys av tillfällen då medicinsk marijuana kan användas och när den måste begränsas helt. Dessutom jämförde Tatiana Shohov rekreations- och medicinsk användning av cannabis och dess negativa effekter. Ändå kommer läsarna av boken inte att hitta några tips om huruvida medicinsk marijuana bör legaliseras eller inte. Författaren presenterade helt enkelt nyckeldetaljerna om ämnet, exklusive personliga åsikter.


Därför, om din uppgift är att skriva en litteraturöversikt eller presentera bakgrundsinformation om huruvida legalisering av marijuana måste godkännas eller inte, kommer studiet av Tatiana Shohov att vara lämpligt för ditt författarskap. Författaren till artikeln ägnar mycket åt diskussionen om legalisering av medicinsk marijuana. I början av diskussionen ger Clark historiska fakta om användningen av medicinsk marijuana och dess juridiska aspekt. Clark nämner fakta om användningen av medicinsk marijuana av olika läkare i deras praktik, som exponerades för olika studier. Författaren ägnade stor uppmärksamhet åt varje fall och röstningsprocessen bland vanliga individer. Clark nämner olika fall om människor mot federala restriktioner för marijuanaanvändning. Clark säger att denna alternativa medicin är mycket effektiv för ett antal fall, vilket innebär att regeringen bör vara mer lojal mot de lagar som begränsar användningen av medicinsk marijuana.


Att döma av ovanstående är det tydligt att det kan vara utmanande att skriva en forskningsartikel om legalisering av medicinsk marijuana på grund av olika perspektiv som finns i modern diskussion. Därför, varför spendera dagar och nätter på forskning om QualityCustomEssays. Vi hjälper dig gärna med akademisk forskning, gör helt enkelt en beställning online och vänta på din uppsats! Forskningsdokument om legalisering av marijuana Inledning Nuförtiden förenas medicinska och kulturella aspekter med varandra på grund av hetsiga diskussioner om användningen av medicinsk marijuana. Negativ sida av medicinsk marijuana Användningen av medicinsk marijuana måste övervakas noggrant eftersom det kan orsaka starkt beroende bland individer.


Analys Först och främst är det nödvändigt att undersöka de mest utbredda argumenten mot legalisering av marijuana och kritiskt utvärdera dem. Det första argumentet är att legalisering av droger kan öka både den direkta konsumtionen av marijuana och påverka incitamentstrukturen för framtida generationer och uppmuntra dem att använda marijuana. Legaliseringen av marijuana påverkar dock inte direkt efterfrågan på det. Den verkliga logiska kedjan är motsatt. Den befintliga efterfrågan på cannabis orsakar dess utbud, och den mest civiliserade miljön för det är dess legalisering. Den enda incitamentsstrukturen som verkligen förändras är alltså producenternas. När deras risker ökar kommer de att ta ut högre priser. Dessutom kommer potentiella brottslingar mer sannolikt att delta i denna verksamhet.


De verkliga konsekvenserna av förbudet kommer alltså att skilja sig mycket från de ursprungliga avsikterna. Det andra argumentet är att användning av sådana droger som marijuana kan leda till användning av hårda droger. Dessa relationer är inte nödvändigtvis korrekta. Ur statistisk synvinkel är andelen hårda droganvändare högre bland dem som tidigare använt lätta droger jämfört med icke-missbrukare. Det betyder dock inte att användningen av mjuka droger nödvändigtvis leder till adoption av hårda droger. Det är också möjligt att vissa människor som står inför den illegala karaktären av både mjuka och hårda droger kommer att besluta sig för att använda hårda droger från första början.


Individuella friheter kan inte offras på grundval av att vissa regeringstjänstemän inte delar de dominerande värderingarna hos vissa grupper i samhället. Det tredje argumentet är att användningen av marijuana kan skapa problem inte bara för dess användare utan för andra medlemmar av samhället. I synnerhet ökar det våldet och sjukvårdskostnaderna. Men detta argument är också felaktigt av flera skäl. För det första kan människor inte straffas på grund av att de potentiellt kan begå brott. Endast det objektivt sett våld eller aggression kan straffas. Annars kan alla människor fängslas eftersom alla teoretiskt sett kan begå brott i framtiden. De implicita antagandena i detta argument strider direkt mot principerna för ett fritt samhälle.


Ökande sjukvårdskostnader bör täckas av de människor som efterfrågar tilläggstjänster och bör inte finansieras med extra skatter. Detta uttalande är delvis korrekt eftersom logiska förmågor hos marijuanaanvändare kan påverkas. I vilket fall som helst, vid ögonblicket för den första marijuanaanvändningen, är en given individs beslut rationellt, dvs. Dessutom är andra människor fria att uttrycka sina farhågor eller ge rekommendationer om de vill. Det enda de inte kan göra är att använda våld för att förbjuda användningen av marijuana om en given individ väljer att konsumera det. Det sista argumentet är att en regering inte bör delta i någon verksamhet som skadar medborgarnas hälsa. Det verkar som om en regering bör koncentrera sig på att skydda sina medborgare från både intern och extern aggression.


Eftersom användningen av marijuana i sig utgör någon form av våld, bör en regering inte förbjuda det på grund av potentiellt skadliga konsekvenser. Människor bör vara fria att göra sina val om sin hälsa, och en regering bör skydda deras val, men inte angripa dem. Användningen av marijuana för medicinska ändamål stöds av många experter. Behöver köpa uppsatsskrivande? Vi vill göra det hela enklare för dig! Dessutom är kriget mot droger mycket kostsamt för amerikanska skattebetalare. Därför är hela systemet som skapats av det nuvarande kriget mot narkotikan i grunden orättvist och orättvist.


Slutsats Även om frågan om potentiell legalisering av marijuana orsakar mycket kontrovers bland den amerikanska allmänheten, visar en objektiv analys att legalisering av marijuana är det enda korrekta beslutet som bör fattas. Kommenterad bibliografi om legalisering av medicinsk marijuana Om du är nybörjare kanske du inte är bekant med vad annoterad bibliografi förutsätter. Här är bara ett exempel på hur man skriver kommenterad bibliografi: Shafer, Raymond. Marijuana — USA:s kommission för marijuana och drogmissbruk. Washington DC: U. Regeringen, Huba, George. Bedöma marijuanakonsekvenser: Utvalda frågeformulär.


Rockville: Public Health Service, Grinspoon, Lester. Bra, Erich. En av de mest välkända och omedelbara effekterna av marijuana är avslappning. I samma ögonblick som du andas in cannabisånga, reser en flod av växtbaserade ångestdämpande föreningar som kallas cannabinoider genom ditt blod och in i din hjärna. Det finns två primära cannabinoider i cannabis värda att nämna. Den andra iscannabidiol CBD , som inte orsakar en hög. Studier har visat att båda cannabisföreningarna kan lindra ångest och främja en positiv känsla av välbefinnande. Marijuana kan göra dig mer kreativ. När du röker örter ökar aktiviteten i en viss del av hjärnan. Den regionen är frontalloben. Faktum är att inom 30 minuter efter rökning är denna region helt aktiverad i din hjärna. Detta är samma region i hjärnan som är ansvarig för kritiskt tänkande och kreativitet.


Smärtlindring När du känner smärta skickar din hjärna dig ett nödanrop. Fixa det! Staminal Det kan verka konstigt, men effekterna av cannabis och effekterna av träning är egentligen ganska lika. Efter att du tränat frigörs lycksalighetsframkallande kemikalier som dopamin, anandamid och serotonin i hjärnan. Dessa föreningar får dig att känna dig fantastisk. Aptit Ät-Mindre-Gå ner i vikt. Bra mat är en av de finaste enkla nöjena i livet. Vi tycker att det förtjänar att uppskattas. Weed kan förvandla en enkel måltid till ett smörgåsbord av saliga smaker och aromer. Cannabis frisätter överskott av dopamin, vilket får dig att känna njutning.


Den efterliknar också anandamid, vilket får dig att känna dig glad och hungrig. Sammantaget får denna ört dig att älska upplevelsen av att äta. Långsiktig positiv effekt av marijuana i våra hälsonäringsämnen Som neuroforskare och författare Dr. Michele Ross ser det, cannabis är vitaminogräs. THC och CBD är några av de mest kraftfulla antioxidanterna som finns. Antioxidanter är viktiga för att minska miljöskador på våra celler. Cannabis hjälper till genom att leverera kraftfulla antioxidanter och förhindra oxidativ skada. Oxidativ stress uppstår när det finns fler skadliga fria radikaler än det finns positiva föreningar för att rensa upp dem. Minska risken för diabetes Cannabisens inverkan på viktökning och kolhydratmetabolism är verkligen intressant. Men örten verkar göra mycket mer än att möjligen hjälpa dig att se smalare ut.


Samma studie som nämnts ovan visade att cannabiskonsumenter hade lägre fastande insulinnivåer än deras icke-konsumerande motsvarigheter. Anti-aging Som tidigare nämnt är THC, CBD och andra cannabinoider kraftfulla antioxidanter. Antioxidanter skyddar oss från DNA-skador. DNA-skador är en av de främsta anledningarna till att människor åldras. När vi blir äldre stimulerar fria radikaler och miljöstressorer åldrandeprocessen genom att skada DNA. Denna skada kopieras sedan när DNA replikerar, vilket orsakar subtila och ibland inte så subtila förändringar över tiden. Dessa förändringar uttrycks som åldrande. Negativ effekt av marijuana på vår hälsa Ingenting i livet är perfekt. Som med alla bra saker, kommer att konsumera cannabis medför vissa kostnader. Från person till person kommer det svaret att vara olika. Paranoia Många av oss har upplevt det.


När det kommer till cannabis och ångest, föreställ dig en inverterad klockkurva på en graf. Du röker lite, din ångestnivå sjunker. Du röker för mycket av en otrolig hög-THC-stam, och den ångesten kan skjuta upp igen. När du konsumerar aktiverat THC tar du ett psykoaktivt ämne. För nybörjarkonsumenter kan detta kännas konstigt. När du är desorienterad kan din känsla för plats och syfte verka slö. Denna känsla kan vara väldigt obehaglig för vissa människor. Till andra? Den cerebrala desorienteringen är njutbar. Fylld av skratt, en känsla av frid och en ljusare syn på världen.


När du blir mer van vid cannabis, avtar denna desorientering. Studier har till och med funnit att vanliga medicinska användare kan köra bil och fungera mer eller mindre i nivå med den genomsnittliga icke-rökare konsumenten. Andra tycker att de har lättare att fokusera på arbetet och få saker gjorda. Ditt hjärta påverkas mest inom den första timmen efter att du rökt örten. Faktum är att en Boston-studie fann att din risk att få en hjärtattack är 5 gånger högre än en icke-rökare under den första timmen. Hur påverkar marijuana hjärnan? Marijuana har både kort- och långtidseffekter på hjärnan. Korttidseffekter När en person röker marijuana passerar THC snabbt från lungorna till blodomloppet. Blodet transporterar kemikalien till hjärnan och andra organ i hela kroppen.


Kroppen tar upp THC långsammare när personen äter eller dricker det. I så fall känner de i allmänhet effekterna efter 30 minuter till 1 timme. De kan också påverka hjärnan och patientens stjärnor upplever följande.

No comments:

Post a Comment